Nyheter

SKOLESTARTVÆR: Torsdag 16. august ønsket skolen elevene velkommen til nytt skoleår i strålende sommersol.

Skolestart 2018

Elever på Vg1 service og samferdsel, Vg1 idrettsfag, Vg1 studiespesialisering og Vg2 Service og samferdsel får tilsendt et velkomstbrev i august med invitasjon til en velkomstsamtale.

Informasjon fra Lånekassen

Elever som har fått skoleplass og takket ja til den, kan søke om støtte nå. De fleste elever i videregående skole får tilbud om skoleplass i juli. Lærlinger kan søke når de har fått godkjent lærekontrakt.

Åpningstider sommer 2018

Kontoret er bemannet mandag 2.7 til fredag 6.7 i tidsrommet kl. 10.00 – 14.00. Døra er låst, ring rektor Astrid Sandve på tlf. 63 83 53 37/922 06 654 for å bli sluppet inn. I perioden 9.7 til 27.7 er skolen stengt.

Avslutningsarrangement for elever på Vg3 og Vg4

Torsdag 14. juni kl 1830 inviterer vi til avslutning for skolens avgangselever. Arrangementet er en høytidelig markering av 3 års endt skolegang. Foresatte og annen familie er hjertelig velkomne.

Informasjon om fritak for vurdering i 2. fremmedspråk.

Informasjon om dispensasjon fra kravet om vurdering med karakter i fellesfaget fremmedspråk er oppdatert.

Gjesteforelesning på Rælingen vgs

Markedsføringselevene på Vg2 lærer om salg av en av Norges kuleste salgstrenere for profesjonsutvikling av selgere - Gjesteforeleser Ole-Arvid Liodden.

Mangfold ved Rælingen vgs

Elever med tanker om fremtiden. Se video!

ÅPEN SKOLE: I midten av januar holdt Rælingen videregående åpen skole for 300 tiendeklassinger fra Asak, Østersund, Kjeller, Marikollen, Sandbekken, Tæruddalen, Løkenåsen, Stav, Fjellsrud, Kjellervolla, Hammer, Stalsberg, Enebakk og Gjerdrum.

Torsdag 1.februar var det et møte med foresatte til elever på Vg1 ST

Tema for møtet var veien videre for elever på Vg1. Foresatte er sentrale støttespillere når elevene skal velge programfag.

Toppidrettsjentene vant skoleturnering.

Lambertseter videregående skole inviterte for andre året til håndballturnering for skoler med Idrettsfag. I år, som i fjor, vant jentene fra Rælingen videregående skole turneringen etter flere jevne kamper.

Vi er her for deg

Janne og Andreas er elev-, lærling- og mobbeombud i Akershus. Nå svarer de på spørsmål og gir råd til elever og lærlinger på Snapchat og Facebook.Ombudsrollen i Akershus deles av Andreas Nilsson og Janne-Marie Myrås.