KID - Kurs i depresjonsmestring for ungdom

Veiledningssenteret Romerike inviterer til 8 kurskvelder med samtaler og læring av teknikker som deltakerne kan ta med seg til hverdagen.

Yrkes-NM + Utdanningstorg 2018 23.-25.oktober 2018

Yrkes-NM arrangeres i år i samarbeid med Utdanningsetaten i Oslo kommune og Akershus fylkeskommune på X-Meeting Point på Hellerudsletta. YoU-messen og Utdanningstorget, som årlig arrangeres av henholdsvis Oslo kommune og Akershus fylkeskommune inngår i arrangementet.

TILBUD OM VAKSINE MOT SMITTSOM HJERNEHINNEBETENNELSE

Skolehelsetjenesten ved Rælingen videregående skole tilbyr kombinasjonsvaksinen Nimenrix, mot meningokokk gruppe A,C,W og Y. Vaksineringen gjennomføres på dagtid i uke 45: 5. november-8.november, ved Helsestasjon for ungdom, Rælingen rådhus inngang C. Informasjon fra Folkehelseinstituttet og svarslipp vil bli delt ut i klassen.

Å være forelder til ungdom kan være både spennende og utfordrende!

ICDP-veiledningsgruppe for ungdomsforeldre

Informasjon fra biblioteket.

Siste frist for å levere lærebøker var fredag 22. juni. I følge punkt 4 i reglementet for utlån av lærebøker er elevene eller foresatte ansvarlig for å erstatte bøker som skades eller tapes i utlånsperioden, eller som ikke leveres tilbake innen innleveringsfristen.

SKOLESTARTVÆR: Torsdag 16. august ønsket skolen elevene velkommen til nytt skoleår i strålende sommersol.

Skolestart 2018

Elever på Vg1 service og samferdsel, Vg1 idrettsfag, Vg1 studiespesialisering og Vg2 Service og samferdsel får tilsendt et velkomstbrev i august med invitasjon til en velkomstsamtale.

Informasjon fra Lånekassen

Elever som har fått skoleplass og takket ja til den, kan søke om støtte nå. De fleste elever i videregående skole får tilbud om skoleplass i juli. Lærlinger kan søke når de har fått godkjent lærekontrakt.

Åpningstider sommer 2018

Kontoret er bemannet mandag 2.7 til fredag 6.7 i tidsrommet kl. 10.00 – 14.00. Døra er låst, ring rektor Astrid Sandve på tlf. 63 83 53 37/922 06 654 for å bli sluppet inn. I perioden 9.7 til 27.7 er skolen stengt.

Avslutningsarrangement for elever på Vg3 og Vg4

Torsdag 14. juni kl 1830 inviterer vi til avslutning for skolens avgangselever. Arrangementet er en høytidelig markering av 3 års endt skolegang. Foresatte og annen familie er hjertelig velkomne.

Informasjon om fritak for vurdering i 2. fremmedspråk.

Informasjon om dispensasjon fra kravet om vurdering med karakter i fellesfaget fremmedspråk er oppdatert.