"Klasserom" er så mangt

I disse dager utvider idrettselevene klasserommet fra skolebygget og idrettshaller. Snøhuletur, alpint og overnatting i lavvo står på programmet de neste ukene.

3IDA var i uke 9 på snøhuletur i Trysilfjellet. Elevene tar buss til Trysil og går på ski inn i området vest for alpinanlegget. I dette området er skipatruljen fra alpinsenteret tilgjengelig, så vi får raskt hjelp om uhellet skulle være ute. De var også behjelpelige med frakt av vedsekker så på kvelden dag 2 var det bålkos og pølsegrilling på den flotte vinterkvelden.

Det er noe helt spesielt med å bygge hule i snø. Det tar tid, det er tungt å grave og man blir våt. Men når man er på plass i soveposen senker det seg en ro man ikke opplever noe annet sted. Det er totalt stille.

Vg1-elevene skal på kortrest friluftsliv i Østmarka der de skal erfare det å være utendørs i kuldegrader i ett døgn. De har forberedt seg med skiøkter og teori.

Vg2 var i uke 9 på todagers alpinkurs i Tryvann. Med strålende vær lå alt tilrette for to flotte dager med ski, sol og varm kakao.

Rælingen vgs