Nyheter

Rælingen vgs avholdt "åpen dag"

Denne uken hadde Dønski- og Rælingen vgs «åpen dag» for ungdomsskoleelever som skal starte til høsten. Søknadsfristen for nye elever til høsten er 1. mars.

Veien videre

Informasjonmøte for foresatte til elever på Vg1 ST, torsdag 24. januar kl 1800

Vi er nå i gang med prosessen med valg av programfag for neste skoleår. I den forbindelse inviterer vi til informasjonsmøte for foresatte, om veien videre for elevene på studiespesialisering.

Ungdomskultur i endring

Tirsdag 27. november inviterer Rælingen vgs foresatte i vg1 og vg2 til foreldremøte. Tema for møtet er en ungdomskultur i stadig endring.

TILBUD OM VAKSINE MOT SMITTSOM HJERNEHINNEBETENNELSE

Skolehelsetjenesten ved Rælingen videregående skole tilbyr kombinasjonsvaksinen Nimenrix, mot meningokokk gruppe A,C,W og Y. Vaksineringen gjennomføres på dagtid i uke 45: 5. november-8.november, ved Helsestasjon for ungdom, Rælingen rådhus inngang C. Informasjon fra Folkehelseinstituttet og svarslipp vil bli delt ut i klassen.

Å være forelder til ungdom kan være både spennende og utfordrende!

ICDP-veiledningsgruppe for ungdomsforeldre

Informasjon fra biblioteket.

Siste frist for å levere lærebøker var fredag 22. juni. I følge punkt 4 i reglementet for utlån av lærebøker er elevene eller foresatte ansvarlig for å erstatte bøker som skades eller tapes i utlånsperioden, eller som ikke leveres tilbake innen innleveringsfristen.

SKOLESTARTVÆR: Torsdag 16. august ønsket skolen elevene velkommen til nytt skoleår i strålende sommersol.

Skolestart 2018

Elever på Vg1 service og samferdsel, Vg1 idrettsfag, Vg1 studiespesialisering og Vg2 Service og samferdsel får tilsendt et velkomstbrev i august med invitasjon til en velkomstsamtale.

Informasjon fra Lånekassen

Elever som har fått skoleplass og takket ja til den, kan søke om støtte nå. De fleste elever i videregående skole får tilbud om skoleplass i juli. Lærlinger kan søke når de har fått godkjent lærekontrakt.

Åpningstider sommer 2018

Kontoret er bemannet mandag 2.7 til fredag 6.7 i tidsrommet kl. 10.00 – 14.00. Døra er låst, ring rektor Astrid Sandve på tlf. 63 83 53 37/922 06 654 for å bli sluppet inn. I perioden 9.7 til 27.7 er skolen stengt.

Avslutningsarrangement for elever på Vg3 og Vg4

Torsdag 14. juni kl 1830 inviterer vi til avslutning for skolens avgangselever. Arrangementet er en høytidelig markering av 3 års endt skolegang. Foresatte og annen familie er hjertelig velkomne.