Egen avis på tilrettelagt avdeling

Elevene på avdeling for tilrettelagt opplæring har arbeidet med nyheter i en periode. Nå er resultatet stilt ut i biblioteket på skolen. På bildet ser du Van, Abdulkadir, Joakim, Shabnam og Stian som viser fram utstillingsveggen, som alle de 12 elevene på avdelingen har vært med på å produsere: Nyheter, spørreundersøkelsen elevene har gjennomført, bilder og en quiz. Utstillingen blir stående til over påske.

Til foresatte i vg1 og vg2: Velkommen til informasjonsmøte om ungdomstid og russekultur, 7.mars kl 19.00, Rælingen vgs

Rælingen vgs inviterer foresatte i vg1 og vg2 til informasjonsmøte om ungdomstid og russekultur tirsdag 7. mars kl 19. Bakgrunnen er nye "tradisjoner" med flere års forberedelser til russetida.

Håndballjentene vant skoleturnering

Onsdag 15.februar spilte jentene på Toppidrett håndball turnering mot 11 andre skoler i Ekeberghallen. Det var skoler fra Oslo og Akershus og det er mange gode spillere på de forskjellige skolene. Vi har mange jenter på Toppidrett håndball og de viste at de holder et jevnt høyt nivå. Etter en seier og en uavgjort i puljespillet vant vi både kvart- og semifinale før Lørenskog var motstander i finalen.

TIL SOS BARNEBYER: Lene Aarnes fra SOS barnebyer med innsamlingsresultatet fra elevinnsamlingen. Fra venstre: Elevrådsleder Hamza Majeed, Sakine Shirzad og Karoline Erlandsen fra elevrådets aksjonskomité.

Juleavslutning med rekord

Det beste innsamlingsresultetet i skolens historie ble sentrum i juleavslutningen tirsdag for elever og ansatte. Aldri før i skolens 27-årige historie har elevene samlet inn så mye som 217.000 kroner på den årlige innsamlingsdagen. Pengene går til SOS barnebyer.

SKOLESTART: Torsdag 15. og fredag 16. august var det skolestart for elevene. Nye elever og foresatte var invitert til velkomstsamtale med kontaktlærer.

Åpen skole

Rælingen videregående skole inviterer avgangselever og lærere i ungdomsskolen til åpen skole tirsdag 24. og torsdag 26. januar 2017. Vi vil informere om våre studietilbud og gi en omvisning på skolen. Tidspunkt 0845 - 1040

SAMARBEID: Utdanningstorget var et samarbeid mellom de videregående skolene på Nedre Romerike, Akershus fylkeskommune og en del lokale bedrifter.

Utdanningstorget 2016 på varemessa

Veiledningssenteret Romerike har i samarbeid med regionens videregående skoler ansvar for Utdanningstorget. Onsdag 23. og torsdag 24. november ønsker vi hjertelig velkommen til Utdanningstorget 2016 på Norges varemesse i Lillestrøm!

Månedens bilde oktober 2016:

Fotokonkurranse for elever ved Rælingen vgs

Hver måned vil vi ha nytt tema. Tema i november: "Svart hvitt". Innleveringsfrist: 30. november. Et vinnerbilde kåres hver måned, og til slutt årets bilde. Vinnerbildene vises på skolens hjemmeside og facebookside. Årets beste bilde vil bli premiert.

Brann på skolen i uka før høstferien.

Onsdag 28.9 og torsdag 29.9 før høstferien ble guttetoalettet i annen etasje tent på. Onsdag ble det slukket raskt av en lærer, og undervisningen kom i gang så snart brannvesenet hadde luftet ut den røyken som var der.

Viktig informasjon om ny fraværsgrense

Fra 1. august 2016 er det en fraværsgrense i videregående skoler. Hensikten er å motivere elevene til jevn innsats, og å forhindre skulk.

ANKOMST: I minuttene før offisiell skolestart tirsdag morgen ankom nye og gamle elever til skolen i vakker høstsol.

Har du fått skoleplass?

9. juni fikk du som har søkt videregående skole beskjed om du har fått skoleplass. Dette ser du ved å logge inn på www.vigo.no. Husk at du må svare på tilbud om plass innen 18. juli.