Nyheter

TIL SOS BARNEBYER: Lene Aarnes fra SOS barnebyer med innsamlingsresultatet fra elevinnsamlingen. Fra venstre: Elevrådsleder Hamza Majeed, Sakine Shirzad og Karoline Erlandsen fra elevrådets aksjonskomité.

Juleavslutning med rekord

Det beste innsamlingsresultetet i skolens historie ble sentrum i juleavslutningen tirsdag for elever og ansatte. Aldri før i skolens 27-årige historie har elevene samlet inn så mye som 217.000 kroner på den årlige innsamlingsdagen. Pengene går til SOS barnebyer.

SKOLESTART: Torsdag 15. og fredag 16. august var det skolestart for elevene. Nye elever og foresatte var invitert til velkomstsamtale med kontaktlærer.

Åpen skole

Rælingen videregående skole inviterer avgangselever og lærere i ungdomsskolen til åpen skole tirsdag 24. og torsdag 26. januar 2017. Vi vil informere om våre studietilbud og gi en omvisning på skolen. Tidspunkt 0845 - 1040

SAMARBEID: Utdanningstorget var et samarbeid mellom de videregående skolene på Nedre Romerike, Akershus fylkeskommune og en del lokale bedrifter.

Utdanningstorget 2016 på varemessa

Veiledningssenteret Romerike har i samarbeid med regionens videregående skoler ansvar for Utdanningstorget. Onsdag 23. og torsdag 24. november ønsker vi hjertelig velkommen til Utdanningstorget 2016 på Norges varemesse i Lillestrøm!

Månedens bilde oktober 2016:

Fotokonkurranse for elever ved Rælingen vgs

Hver måned vil vi ha nytt tema. Tema i november: "Svart hvitt". Innleveringsfrist: 30. november. Et vinnerbilde kåres hver måned, og til slutt årets bilde. Vinnerbildene vises på skolens hjemmeside og facebookside. Årets beste bilde vil bli premiert.

Brann på skolen i uka før høstferien.

Onsdag 28.9 og torsdag 29.9 før høstferien ble guttetoalettet i annen etasje tent på. Onsdag ble det slukket raskt av en lærer, og undervisningen kom i gang så snart brannvesenet hadde luftet ut den røyken som var der.

Viktig informasjon om ny fraværsgrense

Fra 1. august 2016 er det en fraværsgrense i videregående skoler. Hensikten er å motivere elevene til jevn innsats, og å forhindre skulk.

ANKOMST: I minuttene før offisiell skolestart tirsdag morgen ankom nye og gamle elever til skolen i vakker høstsol.

Har du fått skoleplass?

9. juni fikk du som har søkt videregående skole beskjed om du har fått skoleplass. Dette ser du ved å logge inn på www.vigo.no. Husk at du må svare på tilbud om plass innen 18. juli.

Elever kan nå søke om støtte

Nå kan elever søke om støtte fra Lånekassen hvis de har kommet inn på førstevalget sitt på videregående skole og takket ja til plassen

Skolestart 2016 ved Rælingen vgs

Elever på Vg1 service og samferdsel, Vg1 idrettsfag, Vg1 studiespesialisering og Vg2 service og samferdsel får tilsendt et velkomstbrev i august med invitasjon til en velkomstsamtale.

TAKK FOR I ÅR: Elevrådsleder Adrian Holte fra 3STC åpnet, ledet og avsluttet arrangementet i aulaen, og takket også for seg som elevrådsleder.

Siste skoledag i 2015-16

Samling i aulaen var starten på siste skoledag i skoleåret 2015-16 for elevene fra vg1 og vg2. Her var det et tradisjonsrikt program med musikkinnslag, tale og premieutdeling.