Åpen skole 19. og 21. januar

Rælingen videregående skole inviterer avgangselever og lærere i ungdomsskolen til åpen skole tirsdag 19. og torsdag 21. januar 2016. Vi vil informere om våre studietilbud og gi en omvisning på skolen.

Trening på LSK-akademiet.

RVS-gutter på vinnerlaget

Mange av fotballgutta på skolen var med da Lillestrøm SK G16 vant NM-finalen på Telenor Arena 20. november. De slo SK Brann 4 - 0.

Eksamen høst 2015

Til eksamen høsten 2015 har fylkeskommunen justert internettstyringen slik at noen nettsider er tilgjengelige. Eventuelle kommunikasjonsfunksjoner på nettsidene er sperret.

Forebyggende politibesøk på skolen

I løpet av skoleåret kan politi med narkotikahunder komme på uanmeldt besøk for å gjøre søk på skolen. Dette er et ledd i en avtale Akershus fylkeskommune har inngått med politiet om å styrke det narkotikaforebyggende arbeidet i de videregående skolene.

MANGE STEMTE: Drøyt 80 % av skolens 630 elever ga sin stemme, blant dem Yasar fra 2SSE.

Ap vant skolevalget hos oss

Drøyt 80 % av skolens 630 elever avga stemme i skolevalget tirsdag 8. september. 40 prosent av stemmene gikk til Arbeiderpartiet. Mange elever med ordinær stemmerett, benyttet også anledning til å forhåndsstemme på rådhuset etterpå.

ELEVER OG POLITIKERE: Mandag morgen 31. august var alle skolens over 600 elever samlet i gymsalen for å høre ungdomspolitikere fra alle partier.

Full sal på valgdebatt på skolen

De ni ungdomspolitikerne som stilte til valgdebatt i skolens gymsal mandag morgen 31. august, ble møtt av en samlet skole med over 600 elever og lærere. De lyttet aktivt og interessert i halvannen time.

Nye takter i skolekantina

Fra klokka 8 om morgenen får man nå frokost med grov havrebagett til kaffen for en 28-kroning i skolekantina ved hovedinngangen. Det er blant de nye tilbudene fra Kåre Hauge i Servicemat, som har overtatt kantinedriften på RVS.

ANKOMST: I minuttene før offisiell skolestart tirsdag morgen ankom nye og gamle elever til skolen i vakker høstsol.

Skolestart med elevrekord

659 elever tok fatt på et nytt skoleår tirsdag. Det betyr at alle de 27 klassene er fulle eller nesten fulle. 13 nyansatte - blant dem åtte lærere - var blant de 101 ansatte som skal ta seg av alle elevene gjennom dette skoleåret.

Informasjon fra Lånekassa

Det er noen endringer fra Lånekasse for dette skoleåret, blant annet for å få grunnstipend. Alle reglene kan du lese om her. Du finner også informasjon om hvordan du søker om lån og stipend.

Daglig leder Kay Ellingsen i Nordic Business Academy holdt inspirerende foredrag for salgsklassene.

Faglig påfyll i salgsklassene

90 elever i salgsklassene på RVS fikk salgsfaglig påfyll av Kay Ellingsen fra Nordic Business Academy 5.mai i skolens auditorium. Han har bakgrunn i kurs i salg og ledelse for bedriftskunder, og nådde nå ut til unge elever.