Nyheter

NORGESMESTER FRA RVS: Stine Larsen Nedgård fra IF på Rælngen vgs ble norgesmester i 2012 og fikk Kongepokal.

23.12.12: RVS-elev tok Kongepokal

Stine Larsen Nedgård i 2IFA vant sist helg disco solo senior elite og ble kåret til Norgesmester og vinner av H.M. Kongens pokal. Årets NM i IDO-grener hadde nesten 500 startende fra 16 ulike klubber. Stine danser i DK Studio1. (Foto: Frode Gjenga)

11.10.12: Til landslaget

Andreas Høiskar, 3 IFA, er tatt ut til landslaget som skal på treningssamling i Danmark fra 29.okt til 4.nov. Andreas spiller til daglig på Fjellhammer sitt 1.divisjonslag. Han er en av 19 spillere som tatt ut på landsbasis!!

20.09.12: RVS-lærere på samling i Tyrkia

Inger Marie Lindseth og Tone Kjelsberg er denne uka på lærersamling i Tyrkia i forbindelse med Comemiusprosjektet i matematikk som skolen deltar i. 10 elever og tre lærere på skolen er med i prosjektet, som prøver ut et dataprogram i matte sammen med skoler fra flere andre EU-land.

SKOLEBESTEMOR: Lise Wigernes - skolens miljøarbeider, eller skolebestemor som hun selv beskriver seg som - ønsket også alle elevene velkommen eller velkommen tilbake.

16.08.12: Skolestart for elever

Torsdag ble vel 600 elever ønsket velkommen til et nytt skoleår i 11 vg1-klasser, 9 vg2-klasser, 6 vg3-klasser og tilrettelagt avdeling. Lærerne hadde da gjennomført tre planleggingsdager.

AVSKJEDSTRUDELUTT: Skolens miljøarbeider Lise Wigernes spilte kornett og ga noen gode råd med på veien ut i virkeligheten.

19.06.12: Skoleavslutning

Tirsdag kveld var det skoleavslutning i aulaen for årets avgangsklasser med foresatte og foreldre

Andrine, Magnus og Tale i innsamlingskomiteen med det imponerende resultatet.

21.05.12: Tusenvis til sørafrikansk barneby

Mer en 170.000 kroner samlet elevene på skolen inn til den nye SOS Barnebyen i Swaziland - og ennå mangler noen bøsser i opptellingen. Det er mye mer enn fjorårets innsamlingsaksjon! Aksjonskomiteen med leder Magnus Hjelmfoss, Andrine Idehen (t.v.) og Tale Dahl-Magnussen er godt fornøyd med resultatet. Den som samlet inn mest, får pris på skoleavslutningen før sommeren.

2012 03 Vinterutflukter a

19.03.12: Trysil på timeplanen

De tre vg2klassene på idrett og 6 lærere var forrige uke i Trysil med alpint på timeplanen. Elevene ble vurdert i alpint, og viste gode ferdigheter utover i uka. Hoppene ble lange og spektakulære! Badeland på et hotell var i bruk på kveldstid, og elevene bodde i firemannsrom ved foten av Trysilfjell.

MORN, PICASSO: Picassso er en av de lokale personene de tre RVS-elevene på spansk fordypning stiftet nærmere bekjentskap med på studieturen.

14.03.12: Spansk i Andalucia

Ikke før er den ene spanksgruppa på skolen kommet hjem fra Solkysten, så reiser den neste til Malaga i Andalucia. Det er 3 elever og 1 lærer fra spansk fordypning, som drar sammen med en tilsvarende gruppe fra Bjørkelangen.

2012 03 Jussbuss pÅ skolen b

12.03.12: Juss-Buss på besøk

Unge og gjeld sto på timeplanen da Silje Fjeld og Bernhard Hagevik fra Juss-Buss besøkte RVS mandag. Det var Rettslære 1 og 2 som fikk lære om hva loven sier om gjeld som ikke blir betalt.

IDRETT: Idrettslinja kan også bli inngangsbillett til universitet og høyskoler, men en del teorifag er byttet ut med trening og friluftsliv, forteller idrettslærer Roy Kenneth Torkildsen. Man må velge mellom toppidrett, hvor man dyrker egen idrettskarrière, eller breddeidrett med opplæring i idrettsorganisering, trening av andre osv.

12.01.12: Åpner skolen for 10.klassinger

Tirsdag, onsdag og torsdag neste uke kommer avgangsklasser fra mange av ungdomsskolene i området på besøk. De får en omvisning på skolen og smakebiter av undervisning. Hensikten er å sjekke ut om det blir Rælingen vgs de setter øverst på ønskelista når de nå snart søker plass på videregående. Bilde: Besøk på idrettsseksjonen i forrige skoleår.