Ikon av en person

Lærere, rådgivere ...

Ikon av et dokument

Oversikt over ledige stillinger

En framtidsrettet skole som gir elevene mulighet til å lykkes

KID - Kurs i depresjonsmestring for ungdom

09.10.2018

Veiledningssenteret Romerike inviterer til 8 kurskvelder med samtaler og læring av teknikker som deltakerne kan ta med seg til hverdagen.

Yrkes-NM + Utdanningstorg 2018 23.-25.oktober 2018

21.09.2018

Yrkes-NM arrangeres i år i samarbeid med Utdanningsetaten i Oslo kommune og Akershus fylkeskommune på X-Meeting Point på Hellerudsletta. YoU-messen og Utdanningstorget, som årlig arrangeres av henholdsvis Oslo kommune og Akershus fylkeskommune inngår i arrangementet.

TILBUD OM VAKSINE MOT SMITTSOM HJERNEHINNEBETENNELSE

18.09.2018

Skolehelsetjenesten ved Rælingen videregående skole tilbyr kombinasjonsvaksinen Nimenrix, mot meningokokk gruppe A,C,W og Y. Vaksineringen gjennomføres på dagtid i uke 45: 5. november-8.november, ved Helsestasjon for ungdom, Rælingen rådhus inngang C. Informasjon fra Folkehelseinstituttet og svarslipp vil bli delt ut i klassen.