Ikon av en person

Lærere, rådgivere ...

Ikon av et dokument

Oversikt over ledige stillinger

En framtidsrettet skole som gir elevene mulighet til å lykkes

april
april
juni
juni

Nyheter

TIL SOS BARNEBYER: Lene Aarnes fra SOS barnebyer med innsamlingsresultatet fra elevinnsamlingen. Fra venstre: Elevrådsleder Hamza Majeed, Sakine Shirzad og Karoline Erlandsen fra elevrådets aksjonskomité.

Juleavslutning med rekord

20.12.2016

Det beste innsamlingsresultetet i skolens historie ble sentrum i juleavslutningen tirsdag for elever og ansatte. Aldri før i skolens 27 årige historie har elevene samlet inn så mye som 217.000 kroner på den årlige innsamlingsdagen. Pengene går til SOS barnebyer.

Les saken

SKOLESTART: Torsdag 15. og fredag 16. august var det skolestart for elevene. Nye elever og foresatte var invitert til velkomstsamtale med kontaktlærer.

Åpen skole

15.11.2016

Rælingen videregående skole inviterer avgangselever og lærere i ungdomsskolen til åpen skole tirsdag 24. og torsdag 26. januar 2017. Vi vil informere om våre studietilbud og gi en omvisning på skolen. Tidspunkt 0845 - 1040

Les saken

SAMARBEID: Utdanningstorget var et samarbeid mellom de videregående skolene på Nedre Romerike, Akershus fylkeskommune og en del lokale bedrifter.

Utdanningstorget 2016 på varemessa

07.11.2016

Veiledningssenteret Romerike har i samarbeid med regionens videregående skoler ansvar for Utdanningstorget. Onsdag 23. og torsdag 24. november ønsker vi hjertelig velkommen til Utdanningstorget 2016 på Norges varemesse i Lillestrøm!