Prosjekter og satsinger

Skolestart 2017

12.07.2017

Elever på vg1 service og samferdsel, vg1 idrettsfag, vg1 studiespesialisering og vg2 service og samferdsel får tilsendt et velkomstbrev i august med invitasjon til en velkomstsamtale. Velkomstsamtalene avholdes i løpet av torsdag 17.8 og fredag 18.8, og tidspunktet for velkomstsamtalen opplyses i det tilsendte brevet.

Informasjon fra Lånekassen

20.06.2017

Elever som har fått skoleplass og takket ja til den, kan søke om støtte nå. De fleste elever i videregående skole får tilbud om skoleplass i juli. Lærlinger kan søke når de har fått godkjent lærekontrakt.

Elev-pc-ordningen i Akershus fylkeskommune

16.06.2017

Alle elever i de videregående skolene i Akershus skal ha en bærbar datamaskin. Elevene eier datamaskinene selv, og elever som skal begynne i Vg1 må derfor selv sørge for å skaffe seg en datamaskin til skolestart.