Den kulturelle skolesekken

Barneraneren, Camilla Collett og Norske grønnsaker er blant de mange spennende temaene som står på programmet for Den kulturelle skolesekken på RVS dette skoleåret.

Den kulturelle skolesekken er en nasjonal satsing for å gi landets skoleelever anledning til å møte profesjonell kunst og kultur av ulike slag.

Dette skoleåret blir en eller flere RVS-klasser med på følgende arrangementer:

• BARNERANEREN - dokumentarfilm på Lillestrøm kino med  samtale med regissør og en av deltakerne i barneranergjengen etterpå.
  • NORSKE GRØNNSAKER - skaperne av korte, samfunnssatiriske animasjonssnutter på NRK Satiriks kommer til skolen og forteller om prosjektet sitt.
  • I MORGEN VAR JEG ALLTID EN LØVE - teater om å være schizofren besøker skolens psykologigrupper.
  • KONGENS NEI - TRE DØGN I APRIL - historisk spillefilm på Lillestrøm kino. Filmskaperen forteller om arbeidet med filmen etterpå.
  • HVA ER EN GOD HISTORIE? - forfatter kommer til skolen og viser elevene hvordan hun finner gode historier å skrive om.
  • CAMILLA COLLETT - forfatteren av en ny biografi om Collett kommer til skolen og forteller om henne.
  • BADBOY: STEROID - multimediaforestilling om denne nye boka.

2011 Solvår Lenes

Solvår Kristiansen Lenes