Første skoledag tirsdag 20.8.2019

Elever på Vg1 service og samferdsel, Vg1 idrettsfag, Vg1 studiespesialisering og Vg2 Service og samferdsel får tilsendt et velkomstbrev i august med invitasjon til en velkomstsamtale med kontaktlærer.

Sommerbemanning

Kontoret er bemannet mandag 1.7 til fredag 5.7 i tidsrommet kl. 10.00 – 14.00. Om ytterdøra er låst, ring rektor Astrid Sandve på tlf. 63 83 53 37/922 06 654 eller assisterende rektor Hanne Fostvedt 63 83 53 38/458 84 320 for å bli sluppet inn. I perioden 8.7 til 26.7 er skolen stengt. Henvendelser angående vitnemål og kompetansebevis kan rettes til assisterende rektor Hanne Fostvedt på tlf. 458 84 320.

Avslutning for avgangselevene

Vi ønsker avgangselevene velkommen til avslutning tirsdag 18.juni kl 18:30.

Lacrosse-landslagsspillere på besøk

I breddeidrettsøktene prøver elevene ut tradisjonelle og mer utradisjonelle idrett og for litt siden hadde vi besøk av Marthe og Elise fra lacrosse-landslaget.

"Klasserom" er så mangt

I disse dager utvider idrettselevene klasserommet fra skolebygget og idrettshaller. Snøhuletur, alpint og overnatting i lavvo står på programmet de neste ukene.

11 min med buss fra Lillestrøm

Mange elever på Rælingen vgs er avhengig av offentlig kommunikasjon for å komme seg til skolen. I denne videoen kan du se reisen fra Lillestrøm til skolen. Reisetid fra Flateby er 26 min og fra Lørenskog sentrum tar det 17 min. Nærmere enn du trodde?

UngData-undersøkelsen Akershus 2019

I 2019 gjennomføres ungdataundersøkelsen i Akershus blant elever i videregående skole.

Dette er lyden av yrkesfag!

1. mars er søknadsfristen for søknader til videregående skole. Med yrkesfag får du mulighet til å utdanne deg til over 170 ulike yrker! Se vår video og bli inspirert!

Rælingen vgs avholdt "åpen dag"

Denne uken hadde Dønski- og Rælingen vgs «åpen dag» for ungdomsskoleelever som skal starte til høsten. Søknadsfristen for nye elever til høsten er 1. mars.

Informasjonmøte for foresatte til elever på Vg1 ST, torsdag 24. januar kl 1800

Vi er nå i gang med prosessen med valg av programfag for neste skoleår. I den forbindelse inviterer vi til informasjonsmøte for foresatte, om veien videre for elevene på studiespesialisering.