TILBUD OM VAKSINE MOT SMITTSOM HJERNEHINNEBETENNELSE

Skolehelsetjenesten ved Rælingen videregående skole tilbyr kombinasjonsvaksinen Nimenrix, mot meningokokk gruppe A,C,W og Y. Vaksineringen gjennomføres på dagtid i uke 45: 4. november og 5. november, ved Helsestasjon for ungdom, Rælingen rådhus inngang C. Informasjon fra Folkehelseinstituttet og svarslipp vil bli delt ut i klassen.

Realfagsverksted på tirsdager

I den lange midttimen på tirsdager bemanner vi et klasserom som ønsker hjelp i realfag. Dette er et tilbud både til elever som ønsker litt ekstra hjelp fordi de strever litt med f.eks matematikk og til de som ønsker ekstra utfordringer.

Informasjonsmøter med solid oppmøte

Tirsdag 27.8 og torsdag 29.8 inviterte skolen til informasjonsmøter for foresatte og det var gledelig å se at mange prioriterte å møte opp. Rektor Astrid Sandve informerte først om skolens mål og hva vi er opptatt av. Så gikk klassene hver til sitt og kontaktlærerne informerte om klassen, reglement og fagene elevene har dette skoleåret.

Behov for treningstøy eller skolegenser?

Clubassist er vår samarbeidspartner og treningstøyet leverer de til deg på skolen eller hjem på postkassa.

Første skoledag tirsdag 20.8.2019

Elever på Vg1 service og samferdsel, Vg1 idrettsfag, Vg1 studiespesialisering og Vg2 Service og samferdsel får tilsendt et velkomstbrev i august med invitasjon til en velkomstsamtale med kontaktlærer.

Avslutning for avgangselevene

Vi ønsker avgangselevene velkommen til avslutning tirsdag 18.juni kl 18:30.

Lacrosse-landslagsspillere på besøk

I breddeidrettsøktene prøver elevene ut tradisjonelle og mer utradisjonelle idrett og for litt siden hadde vi besøk av Marthe og Elise fra lacrosse-landslaget.

"Klasserom" er så mangt

I disse dager utvider idrettselevene klasserommet fra skolebygget og idrettshaller. Snøhuletur, alpint og overnatting i lavvo står på programmet de neste ukene.

11 min med buss fra Lillestrøm

Mange elever på Rælingen vgs er avhengig av offentlig kommunikasjon for å komme seg til skolen. I denne videoen kan du se reisen fra Lillestrøm til skolen. Reisetid fra Flateby er 26 min og fra Lørenskog sentrum tar det 17 min. Nærmere enn du trodde?

UngData-undersøkelsen Akershus 2019

I 2019 gjennomføres ungdataundersøkelsen i Akershus blant elever i videregående skole.