TILBUD OM VAKSINE MOT SMITTSOM HJERNEHINNEBETENNELSE

Skolehelsetjenesten ved Rælingen videregående skole tilbyr kombinasjonsvaksinen Nimenrix, mot meningokokk gruppe A,C,W og Y. Vaksineringen gjennomføres på dagtid i uke 45: 4. november og 5. november, ved Helsestasjon for ungdom, Rælingen rådhus inngang C. Informasjon fra Folkehelseinstituttet og svarslipp vil bli delt ut i klassen.

Elever som ønsker vaksine må levere svarslippen innen torsdag 26. september til sin kontaktlærer.

Påmeldingen er bindende. De som er påmeldt vil få beskjed senere om hvilken dag og tidspunkt de skal møte opp. Vaksinen koster kr 400,- og betales på stedet med kort eller VIPPS. Vaksinen varer i ca fem år, slik at vaksinasjon tidlig i videregående vil gi beskyttelse i russetiden og ved reiser senere i ungdomstiden.

De som ikke benytter seg av dette tilbudet, men som senere ønsker vaksinen likevel, kan kontakte vaksinekontoret i Rælingen på telefon: 48120294 for timebestilling, de må da betale kr. 560,- for vaksinen.

Med hilsen

Marit Engvik Grødum