VIKTIG INFORMASJON TIL ALLE FRA ELEVTJENESTEN

Håper dere venner dere greit til den nye digitale skolehverdagen. Dette er en overgang for oss alle, på godt og vondt. Dagfinn, Arma og resten av elevtjenesten er tilgjengelige i skoletiden hver dag fremover selv om vi ikke er på skolen.

Vi anmoder alle sammen til å følge de retningslinjene som gis når det gjelder det å bevege seg ute, og å være med andre. Det vil si, hold dere mest mulig hjemme, og ikke være sammen med flere enn 1 eller 2 bekjente. Dette er forståelig nok en utfordring, og noe som vil kreve mye av alle familier og hjem fremover.  For en del ungdom kan være ekstra stressende og belastende å tilbringe så mye tid hjemme. Dersom dere trenger noen å snakke med, ta gjerne kontakt med oss. Det finnes også andre som er klare å hjelpe til. Alarmtelefonen for barn og unge er til å anbefale; 116 111.

Vår kontaktinfo:

- Arma: Tlf. 406 15 197, Teams (evt it's lLearning). Snap: araelingen1

- Dagfinn: Tlf. 40477629, Teams og It's Learning.

- Kristian: Tlf. 406 10 607.

De elevene som vi allerede har avtaler med/kontakt med vil høre fra oss de nærmeste dagene, men vi vil opprettholde kontakt med dere så langt vi kan over de tilgjengelige digitale plattformene.

Helsesykepleier:

De elevene som allerede har kontakt med helsesykepleier vil høre fra henne. Da de er helsepersonell, er det forventet at de beordres til andre oppgaver i en periode fremover. Dette er noe helsesykepleierne har fått beskjed om. Hvis det likevel skulle være noe dere ønsker å snakke med de om her er kontaktinfo:

Mette: 481 67 650

Monica: 481 67 516

Dette gjelder ordinære henvendelser og ikke spørsmål om korona. Ved spørsmål relatert til koronapandemien ring koronatelefonen 66932040.

Ta vare på dere selv og hverandre.