Matematikkprosjekt (ESEMES)

To av skolens elever er i uke 17 Majadahonda i Spania der de sammen med to elever fra Aydin Science High School i Tyrkia, skal holde en presentasjon der tema er klimaendringer.

Dette er siste del av Comenius-prosjektet ESEMES (Educational Software and E-learning in Math for European Students) som skolen er med i. Til sammen er elleve land med i prosjektet. To og to land er sammen om sine prosjekter med unntak av en gruppe som består av tre land.

Til sammen er det fem elever fra skolen med i dette prosjektet. Det er Anne Katrine Askeland, Sindre Bråten, Marielle Minati, Stine Myren Nyplass og Pernille Nielsen Varildbakken. I Majadahonda er det Sindre og Stine som er med. Anne Katrine, Marielle og Pernille var i mars på Island der de møtte våre samarbeidspartnere fra Aydin.

Tirsdag 21. april gjennomførte elevene fra Rælingen og Aydin sin presentasjon.

Prosjektets nettside