Nyheter

Matematikkprosjekt (ESEMES)

To av skolens elever er i uke 17 Majadahonda i Spania der de sammen med to elever fra Aydin Science High School i Tyrkia, skal holde en presentasjon der tema er klimaendringer.

REISEKLARE: Sara Habibollalhzadeh fra 2STC (fra h.), Natalie HAuge fra 1IFA og avdelingsleder Frank Sæther.

RVS-elever til Afrika

Denne uka reiser to elever og en lærer fra RVS til et SOS barnebyer-prosjekt i Zimbabwe. Vi her hjemme på Rælingen kan følge dem på reisen gjennom reiseblogg og instagram.

Vant priser på UB-messe

Blend & Go UB fikk tre priser på Skolemessa for ungdomsbedrifter på Strømmen Storsenter 27. januar - blant dem 1. premie for beste salg- og markedsføringsteam. 38 ungdomsbedrifter deltok.

VELKOMMEN: Rektor Astrid Sandve, rådgiver Pål Are Strandvik og assisterende rektor Hanne Fostvedt ønsket velkommen i gymsalen.

Ungdomsskoleelever på besøk

I midten av januar var mange 10. klassinger fra ungdomsskolene i regionen på besøk på Rælingen vgs. Etter velkomst i gymsalen, fikk elevene en guidet rundt på skolen. Kanskje de søker RVS til høsten?

Det er blitt en tradisjon av julesamlingen i aulaen avsluttes med at elever fra tilrettelagt avdeling framfører Bjelleklang.

Samling på skolen før juleferien

Fredag før jul var siste skoledag før to ukers juleferie. Skoledagen begynte med en samling i aulaen for alle elever og lærere. Julestemningen var sikret da elever fra tilrettelagt avdeling avsluttet med å synge og spille Bjelleklang.

Skolemesterskap i hallfotball

Elevrådet arrangerer en innendørs fotballturnering på skolen, som startet i november. Det spilles 10 minutters kamper i midttimen tirsdager og fredager. Det var så stor påmelding at turneringen går helt til slutten av februar.

ÅPEN SKOLE: I midten av januar holdt Rælingen videregående åpen skole for 300 tiendeklassinger fra Asak, Østersund, Kjeller, Marikollen, Sandbekken, Tæruddalen, Løkenåsen, Stav, Fjellsrud, Kjellervolla, Hammer, Stalsberg, Enebakk og Gjerdrum.

Åpen skole ved Rælingen vgs

Skolen inviterer avgangselever og lærere i ungdomsskolen til åpen skole tirsdag 13. og torsdag 15. januar 2015. Ungdomsskoleklassene som kommer på besøk, får informasjon om våre studietilbud og omvisning på skolen.

Jentelaget fra 3IFA

Tok bronse i volleymesterskap

Rælingens jentelag vant bronsefinalen i fylkesmesterskapet i volleyball for videregående skoler i Akershus, Oslo og Buskerud. Fylkesmesterskapet gikk av stabelen på Ås fredag 14. november 2014.

VELKOMMEN: Rektor ønsket til sammen vel 600 elever velkommen på samlinger i aulaen. Første samling var for de nye elevene. Andre samling var for elever på vg2 og vg3.

Velkommen til skolestart

18. august starter over 20 000 elever i videregående opplæring. I Akershusskolen skal elevene ha best mulig kompetanse etter endt skolegang. På RVS startet elevene skoleåret med samling i aulaen.

NYTT OG POPULÆRT: Påbygg til studiekompetanse var et nytt tilbud på RVS høsten 2014 - en populær klasse med stor søkning.

07.08.14: Populær ny klasse

Det var stor søkning til den nye klassen som ble opprettet på Rælingen vgs rett før sommerferien: 3PÅA. Her får elever fra yrkesfaglige utdanningsprogram ett års intensiv opplæring i fagene de trenger for å få studiekompetanse.