Studiespesialisering med toppidrett

Dette er et nytt tilbud ved Rælingen vgs skoleåret 2016/2107. Er du kvalifisert til å bli tatt inn i toppidrettsklassen vår, men har lyst til å gå studiespesialisering, kan vårt tilbud være det beste for deg.

Møte for foresatte til elever på Vg2 service og samferdsel.

Onsdag 10. februar var det møte for foresatte til elever på Vg2 service og samferdsel. Hensikten med møte var å informere om mulige veier videre fra Vg2 for elevene.

Til elever og foresatte i VG1: Informasjon om deltagelse i forskningsprosjekt

Forskningsstiftelsen Fafo skal gjennomføre en spørreundersøkelse om integrasjon, oppvekstmiljø og utdanningsvalg blant ungdom i Oslo, Akershus og Drammen. Alle elever som går på Vg1 kan delta i undersøkelsen ved å svare på et spørreskjema.

FØRJULSSTEMNING: Litt frostpynt hadde naturen spandert på skolen til juleavslutningen.

Møte for foresatte til elever på VG1 studiespesialisering

Torsdag 14. januar var det møte for foresatte til elever på Vg1 studiespesialisering. Når elevene nå skal begynne å spesialisere seg mot en framtidig karriere, er det viktig at de har så mye informasjon som mulig.

Trening på LSK-akademiet.

RVS-gutter på vinnerlaget

Mange av fotballgutta på skolen var med da Lillestrøm SK G16 vant NM-finalen på Telenor Arena 20. november. De slo SK Brann 4 - 0.

Forebyggende politibesøk på skolen

I løpet av skoleåret kan politi med narkotikahunder komme på uanmeldt besøk for å gjøre søk på skolen. Dette er et ledd i en avtale Akershus fylkeskommune har inngått med politiet om å styrke det narkotikaforebyggende arbeidet i de videregående skolene.

MANGE STEMTE: Drøyt 80 % av skolens 630 elever ga sin stemme, blant dem Yasar fra 2SSE.

Ap vant skolevalget hos oss

Drøyt 80 % av skolens 630 elever avga stemme i skolevalget tirsdag 8. september. 40 prosent av stemmene gikk til Arbeiderpartiet. Mange elever med ordinær stemmerett, benyttet også anledning til å forhåndsstemme på rådhuset etterpå.

ELEVER OG POLITIKERE: Mandag morgen 31. august var alle skolens over 600 elever samlet i gymsalen for å høre ungdomspolitikere fra alle partier.

Full sal på valgdebatt på skolen

De ni ungdomspolitikerne som stilte til valgdebatt i skolens gymsal mandag morgen 31. august, ble møtt av en samlet skole med over 600 elever og lærere. De lyttet aktivt og interessert i halvannen time.

Nye takter i skolekantina

Fra klokka 8 om morgenen får man nå frokost med grov havrebagett til kaffen for en 28-kroning i skolekantina ved hovedinngangen. Det er blant de nye tilbudene fra Kåre Hauge i Servicemat, som har overtatt kantinedriften på RVS.

ANKOMST: I minuttene før offisiell skolestart tirsdag morgen ankom nye og gamle elever til skolen i vakker høstsol.

Skolestart med elevrekord

659 elever tok fatt på et nytt skoleår tirsdag. Det betyr at alle de 27 klassene er fulle eller nesten fulle. 13 nyansatte - blant dem åtte lærere - var blant de 101 ansatte som skal ta seg av alle elevene gjennom dette skoleåret.