Våren 2013 overtok Astrid Sandve som rektor etter Frank Thorvaldsen.

28.02.13: Astrid Sandve ny rektor

Astrid Sandve blir skolens nye rektor når Frank Thorvaldsen går over i ny jobb 15. mars. Astrid Sandve er nå assisterende rektor.

Hakan Catalgøl

06.02.13: Vant UB-pris i Sverige

Hakan Catalgøl i 2STC ble premiert for å være en av de aller beste selgerne blant nærmere 1.000 unge bedriftseiere på en messe for UBer i Sverige i går.

NORGESMESTER FRA RVS: Stine Larsen Nedgård fra IF på Rælngen vgs ble norgesmester i 2012 og fikk Kongepokal.

23.12.12: RVS-elev tok Kongepokal

Stine Larsen Nedgård i 2IFA vant sist helg disco solo senior elite og ble kåret til Norgesmester og vinner av H.M. Kongens pokal. Årets NM i IDO-grener hadde nesten 500 startende fra 16 ulike klubber. Stine danser i DK Studio1. (Foto: Frode Gjenga)

11.10.12: Til landslaget

Andreas Høiskar, 3 IFA, er tatt ut til landslaget som skal på treningssamling i Danmark fra 29.okt til 4.nov. Andreas spiller til daglig på Fjellhammer sitt 1.divisjonslag. Han er en av 19 spillere som tatt ut på landsbasis!!

20.09.12: RVS-lærere på samling i Tyrkia

Inger Marie Lindseth og Tone Kjelsberg er denne uka på lærersamling i Tyrkia i forbindelse med Comemiusprosjektet i matematikk som skolen deltar i. 10 elever og tre lærere på skolen er med i prosjektet, som prøver ut et dataprogram i matte sammen med skoler fra flere andre EU-land.

SKOLEBESTEMOR: Lise Wigernes - skolens miljøarbeider, eller skolebestemor som hun selv beskriver seg som - ønsket også alle elevene velkommen eller velkommen tilbake.

16.08.12: Skolestart for elever

Torsdag ble vel 600 elever ønsket velkommen til et nytt skoleår i 11 vg1-klasser, 9 vg2-klasser, 6 vg3-klasser og tilrettelagt avdeling. Lærerne hadde da gjennomført tre planleggingsdager.

AVSKJEDSTRUDELUTT: Skolens miljøarbeider Lise Wigernes spilte kornett og ga noen gode råd med på veien ut i virkeligheten.

19.06.12: Skoleavslutning

Tirsdag kveld var det skoleavslutning i aulaen for årets avgangsklasser med foresatte og foreldre

Andrine, Magnus og Tale i innsamlingskomiteen med det imponerende resultatet.

21.05.12: Tusenvis til sørafrikansk barneby

Mer en 170.000 kroner samlet elevene på skolen inn til den nye SOS Barnebyen i Swaziland - og ennå mangler noen bøsser i opptellingen. Det er mye mer enn fjorårets innsamlingsaksjon! Aksjonskomiteen med leder Magnus Hjelmfoss, Andrine Idehen (t.v.) og Tale Dahl-Magnussen er godt fornøyd med resultatet. Den som samlet inn mest, får pris på skoleavslutningen før sommeren.

2012 03 Vinterutflukter a

19.03.12: Trysil på timeplanen

De tre vg2klassene på idrett og 6 lærere var forrige uke i Trysil med alpint på timeplanen. Elevene ble vurdert i alpint, og viste gode ferdigheter utover i uka. Hoppene ble lange og spektakulære! Badeland på et hotell var i bruk på kveldstid, og elevene bodde i firemannsrom ved foten av Trysilfjell.

MORN, PICASSO: Picassso er en av de lokale personene de tre RVS-elevene på spansk fordypning stiftet nærmere bekjentskap med på studieturen.

14.03.12: Spansk i Andalucia

Ikke før er den ene spanksgruppa på skolen kommet hjem fra Solkysten, så reiser den neste til Malaga i Andalucia. Det er 3 elever og 1 lærer fra spansk fordypning, som drar sammen med en tilsvarende gruppe fra Bjørkelangen.