Helsetjenester

Mandag til torsdag kl. 08:30-14:00

Minoritetsrådgiver på Rælingen vgs

30.03.2020

Jeg heter Ellen Sletten og er IMDis minoritetsrådgiver ved Rælingen videregående skole. Opplever du at friheten din er begrenset? Lever du et dobbeltliv? Er det det vanskelig å håndtere alle forventningene som stilles til deg på skolen og hjemme?

Les saken

Statusrapport etter to uker med digital hjemmeundervisning

29.03.2020

Skriftlig eksamen i videregående skole er avlyst denne våren på grunn av unntakstilstanden vi er inne i. Dessverre vet vi ikke hvor lenge vi er pålagt å ha digital hjemmeundervisning, men avlysningen skaper forhåpentligvis mer ro enn det motsatte. Nå kan lærerne konsentrere seg om å sørge for et bredt vurderingsgrunnlag for halvårsvurderinger og standpunktkarakterene og eventuelt forberede elevene på muntlig, praktisk eller muntlig-praktisk eksamen i juni.

Informasjon fra Lånekassen

23.03.2020

På grunn av koronasituasjonen har Kunnskapsdepartementet besluttet at elever og studenter får mulighet til å søke om lån og stipend fram til 15. april. Fristen for å søke var opprinnelig 15. mars, men søknaden åpner etter planen igjen tirsdag 24. mars.