Mobbing og trakassering

God sommer og takk for meg

04.07.2020

Denne våren og avslutning av skoleåret har vært underlig. Da skolen ble stengt i mars ble vi alle kastet inn i en skolehverdag som var helt ukjent for oss, både elever og ansatte. Etter hvert fikk vi gode rutiner for å følge opp elevene og drive digital hjemmeundervisning.

Skolestart august 2020

03.07.2020

Elever på Vg1 salg, service og reiseliv, Vg1 idrettsfag, Vg1 studiespesialisering og Vg2 Service og samferdsel får tilsendt et velkomstbrev i august med invitasjon til velkomstsamtale med kontaktlærer.

Les saken

På tide å bestille elev-pc

Har du skaffet deg bærbar datamaskin til skolestart?

01.07.2020

Skal du begynne i Vg1 til høsten? Da må du ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Du kan bruke en du allerede har, eller kjøpe en subsidiert PC/Mac gjennom fylkeskommunen. Bestillingsportalene er nå åpne - se fristene her!