TILBUD OM VAKSINE MOT SMITTSOM HJERNEHINNEBETENNELSE

19.09.2019

Skolehelsetjenesten ved Rælingen videregående skole tilbyr kombinasjonsvaksinen Nimenrix, mot meningokokk gruppe A,C,W og Y. Vaksineringen gjennomføres på dagtid i uke 45: 4. november og 5. november, ved Helsestasjon for ungdom, Rælingen rådhus inngang C. Informasjon fra Folkehelseinstituttet og svarslipp vil bli delt ut i klassen.

Realfagsverksted på tirsdager

06.09.2019

I den lange midttimen på tirsdager bemanner vi et klasserom som ønsker hjelp i realfag. Dette er et tilbud både til elever som ønsker litt ekstra hjelp fordi de strever litt med f.eks matematikk og til de som ønsker ekstra utfordringer.

Informasjonsmøter med solid oppmøte

30.08.2019

Tirsdag 27.8 og torsdag 29.8 inviterte skolen til informasjonsmøter for foresatte og det var gledelig å se at mange prioriterte å møte opp. Rektor Astrid Sandve informerte først om skolens mål og hva vi er opptatt av. Så gikk klassene hver til sitt og kontaktlærerne informerte om klassen, reglement og fagene elevene har dette skoleåret.