Språk, samfunnsfag og økonomi Vg2

Innenfor programområdet språk, samfunnsfag og økonomi finner du et bredt spekter av fag. Et bestått løp innenfor dette programområdet vil gi deg studiekompetanse, og du er da kvalifisert til å søke opptak til de aller fleste studier ved universiteter og høyskoler. Dette kan for eksempel være studier innen litteratur, kultur, fremmedspråk, samfunnsfag og økonomi.

Dersom du ønsker å velge fag innenfor dette programområdet, bør du være glad i å lese og arbeide med krevende teoretiske fag. Du bør også være interessert i kultur- og samfunnsforhold. Skolens rådgivere gir god veiledning allerede tidlig i Vg1 og sørger for at du får hjelp til å velge de fagene som passer akkurat deg best.

Skoleåret 2019/2020 vil skolen tilby disse programfagene innenfor språk, samfunnsfag og økonomi:

• Sosiologi og sosialantropologi
  • Sosialkunnskap
  • Psykologi
  • Rettslære
  • Markedsføring og ledelse
  • Entreprenørskap og bedriftsutvikling
  • Økonomistyring
  • Økonomi og ledelse
  • Internasjonal engelsk

Øvrige fag man har i Vg2 er:

• Norsk